PDA

View Full Version : آموزش تنظیم دیش گردان

mahsied
08-18-2009, 10:25
آموزش نصب دیشهای گردان (جک و دایسک) همراه با عکس
اين هم آموزش ديش گردانDiseqc

برای یادگیری نصب دیش موتور باید مرا�*ل کار را از نزدیک ببینید. آموزشی که در این قسمت گنجانده شده است تنها به شماکمک میکند که به طور ضمنی با مرا�*ل نصب آشنا شوید...

توجه: قبل از شروع کار بایستی مختصات طول و عرض جغرافیایی(Longitude و Latitude) شهر خود را تهیه کنید. به عنوان نمونه طول و عرض
جغرافیایی تهران به ترتیب 51.424 و 35.672 و برای اصفهان به ترتیب 51.152 و 32.704 و برای بندرعباس به ترتیب 55.483 و 27.467
میباشد و مختصات سایر شهرها و مناطق، از آدرس
قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . (قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . ) قابل دریافت است.

قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند .

مرا�*ل نصب:
1- ابتدا با استفاده از ابزار بنایی نظیر شاقول و تراز پایه دیش (لوله) را بصورت کاملا" عمود بر زمین م�*کم نمایید و توجه داشته باشید
که قطر لوله (پایه) با بست های موتور متناسب باشد.
2- در این مر�*له موتور را با استفاده از بست های موجود روی پایه نصب کنید.( فعلا" جهت تنظیمات بعدی نیازی به م�*کم کردن بست ها نیست،
پیچها را به قدری م�*کم کنید تا موتور به پایین سر نخورد).
3- اکنون نشانگر موجود بر روی موتور را با �*رکت دادن موتور پیرامون م�*ور مربوطه بر روی عدد 0 فیکس نمایید و سپس پیچهای
مربوط به Latitude ( عرض جغرافیایی منطقه) را با استفاده از مختصات منطقه که قبلا" تهیه کرده اید ،تنظیم و
م�*کم نمایید.

4- در این مر�*له دیش را بر روی موتور نصب نمایید.(توجه داشته باشید که خط موجود در روی بست دیش و بازوی نگهدارنده دیش در
امتداد هم قرار گیرند).
5- �*ال در روی موتور، در قسمت Longitude ( طول جغرافیایی) پیچ مربوطه را روی مختصاتی که قبلا" تهیه کرده اید تنظیم و م�*کم نمایید.

6- اکنون بایستی جهت رفرانس نزدیکترین ماهواره به Longitude را رصد نمایید.(توصیه میشود که برای اینکار از ماهواره Express AM 2
واقع در 53درجه شرقی استفاده کنید، بدین صورت که با توجه به Longitude موقعیتهای مختلف و برای سهولت در تنظیمات مربوطه،
با رصد نزدیکترین ماهواره قابل دریافت به مقدار Longitude ومنظور کردن مقدار اختلاف (درجه) نسبت به آن تنظیمات را پی بگیرید).

7- اکنون پس از دریافت نزدیکترین ماهواره، پیچهای مانت مربوط به دیش را م�*کم نمایید.
8- در این مر�*له موتور را 2 میلیمتر به سمت چپ (غرب) بچرخانید و پیچهای تنظیم را م�*کم کنید.
9- �*ال کار نصب دیش به اتمام رسید
قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . (قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . ></b>:void(0);)

قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . (قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . )
قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . (قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . ></b>:void(0);)

مهرداد گلیایئ
04-06-2010, 16:52
توجه: قبل از شروع کار بایستی مختصات طول و عرض جغرافیایی(Longitude و
Latitude) شهر خود را تهیه کنید. به عنوان نمونه طول و عرض
جغرافیایی تهران به ترتیب 51.424 و 35.672 و برای اصفهان به ترتیب 51.152 و
32.704 و برای بندرعباس به ترتیب 55.483 و 27.467

مراحل نصب:
1- ابتدا با استفاده از ابزار بنایی نظیر شاقول و تراز پایه دیش (لوله) را بصورت کاملا" عمود بر زمین محکم نمایید و توجه داشته باشید
2- در این مرحله موتور را با استفاده از بست های موجود روی پایه نصب کنید.( فعلا" جهت تنظیمات بعدی نیازی به محکم کردن بست ها نیست،
پیچها را به قدری محکم کنید تا موتور به پایین سر نخورد).
3- اکنون نشانگر موجود بر روی موتور را با حرکت دادن موتور پیرامون محور مربوطه بر روی عدد 0 فیکس نمایید و سپس پیچهای
مربوط به Latitude ( عرض جغرافیایی منطقه) را با استفاده از مختصات منطقه که قبلا" تهیه کرده اید ،تنظیم و
محکم نمایید.

4- در این مرحله دیش را بر روی موتور نصب نمایید.(توجه داشته باشید که خط موجود در روی بست دیش و بازوی نگهدارنده دیش در
امتداد هم قرار گیرند).
5- حال در روی موتور، در قسمت Longitude ( طول جغرافیایی) پیچ مربوطه را روی مختصاتی که قبلا" تهیه کرده اید تنظیم و محکم نمایید.

6- اکنون بایستی جهت رفرانس نزدیکترین ماهواره به Longitude را رصد نمایید.(توصیه میشود که برای اینکار از ماهواره Express AM 2
واقع در 53درجه شرقی استفاده کنید، بدین صورت که با توجه به Longitude موقعیتهای مختلف و برای سهولت در تنظیمات مربوطه،
با رصد نزدیکترین ماهواره قابل دریافت به مقدار Longitude ومنظور کردن مقدار اختلاف (درجه) نسبت به آن تنظیمات را پی بگیرید).

7- اکنون پس از دریافت نزدیکترین ماهواره، پیچهای مانت مربوط به دیش را محکم نمایید.
8- در این مرحله موتور را 2 میلیمتر به سمت چپ (غرب) بچرخانید و پیچهای تنظیم را محکم کنید.
9- حال کار نصب دیش به اتمام رسیده و بایستی ادامه کار را با تنظیم قسمتهای مربوطه در رسیور پی بگیرید.

طول جغرافیایی :

برای تنظیم دیش های گردان باید دیش روی مدار قرار بگیرد .
حالا سوال اینجاست که :
چه جوری باید دیش روی مدار قرار بگیر ؟؟؟؟؟
باید چگونه دیش را تنظیم کنیم که روی مدار قرار بگیرد ؟؟؟؟؟
روی کدام ماهواره تنظیم کنیم ؟؟؟؟؟؟

ج - هر شهری داری طول و عرض جغرافیایی است . ما به طول جغرافیایی هر شهر کار داریم .
انتخاب اولین ماهواره بستگی به طول جغرافیایی دارد .
پس اول طول را پیدا می کنیم .
در مرحله دوم نزدیک ترین ماهواره به طول جغرافیایی را مشخص می کنیم .
به همین سادگی ما مبداء حرکت را پیدا کردیم .

در زیر طول جغرافیایی چندین شهر را با هم برسی می کنیم :

اراک : 49.7 - express am 22
اردبیل : 48.3 - express am 22
ارومیه 45.7 - turksat
اصفهان 51.64 - express am 22
اهواز 48.68 - express am 22
ایلام 46.42 - turksat
بجنورد 57.33 - express am 22
بندر عباس 56.29 - express am 22
بوشهر 50.84 - express am 22
بیرجند 59.21 - intelsat 902
تبریز 46.28 - turksat
تهران 51.41 - express am 22
خرم اباد 48.34 - express am 22
رشت 49.59 - express am 22
زاهدان 60.84 - intelsat 902
زنجان 48.5 - express am 22
ساری 53.06 -express am 22
سمنان 53.39 - express am 22
سنندج 47 - turksat
شهرکرد 50.84 - express am 22
شیراز 52.52 - express am 22
قزوین 50 - express am 22
قم 50.88 - express am 22
کرمان 57.06 - expresss am 22
کرمانشاه 47.09 - turksat
گرگان 54.55 - express am 22
مشهد 59.58 - intelsat 902
همدان 48.52 - express am 22
یاسوج 51.59 - express am 22
یزد 54.35 - express am 22

کاری از میلاد

rozi_zoli
05-04-2010, 12:10
tariqe nasbe jak wa nasbe an roye dish chetori hast

a123a
05-04-2010, 15:34
tariqe nasbe jak wa nasbe an roye dish chetori hast

سلام
دوست عزیز در پست اول و دوم به طور کامل توسط دوستان آموزش داده شده است
در ضمن لطفا فارسی تایپ کنید

onehellsing
05-13-2010, 00:37
سوالی داشتم که نمیدونم باید تو کجا مطرح میکردم همه پست ها رو هم دیدم وساله اینه که من چند روزیه میشه گفت 20 تا فوروم چرخیدم ولی تا حالا ندونستم در دیش های گردان موتور دایسک (با دیش افست دار) ساعت ال ان بی باید چطور باشه در بعضی سایت ها تاکید به این بود که باید امتداد کابل با امتداد پایه ال ان بی یکی باشا ( ساعت دقیقا 12 ویا 6) چون خود موتور دیشو با ال ان بی میچرخونه و بعضی از نصابها هم در تعلیماتشون با تنظیم ساعت ال ان بی اشاره میکردن من تو همه عکس های خارجی دیش دیدم که اصلا به ساعت ال ان بی کاری ندارن و به نظر میادنباید در این نوع موتور ها اونو چرخوند.. میخام اگر ممکنه هر کس تجربیات خودشو بگذاره لازمه که بگم من در تبریزم و ماهواره ای که دیشو روش تنظیم کردن (نصاب) ترکست بود وخود نصاب ساعت ال انم بی رو کمی چرخونده با اینکه دیشم ایکس کروزه 80 و دینام پرمیوم اچ دی 2000 هست کیفیت و قدرت کانال ها کمه ...

nas11
05-13-2010, 11:05
سوال خود را از دوستانم مهرداد گلیایی و a123aبپرس متخصص این کارها هستند

مهرداد گلیایئ
05-13-2010, 12:04
سوالی داشتم که نمیدونم باید تو کجا مطرح میکردم همه پست ها رو هم دیدم وساله اینه که من چند روزیه میشه گفت 20 تا فوروم چرخیدم ولی تا حالا ندونستم در دیش های گردان موتور دایسک (با دیش افست دار) ساعت ال ان بی باید چطور باشه در بعضی سایت ها تاکید به این بود که باید امتداد کابل با امتداد پایه ال ان بی یکی باشا ( ساعت دقیقا 12 ویا 6) چون خود موتور دیشو با ال ان بی میچرخونه و بعضی از نصابها هم در تعلیماتشون با تنظیم ساعت ال ان بی اشاره میکردن من تو همه عکس های خارجی دیش دیدم که اصلا به ساعت ال ان بی کاری ندارن و به نظر میادنباید در این نوع موتور ها اونو چرخوند.. میخام اگر ممکنه هر کس تجربیات خودشو بگذاره لازمه که بگم من در تبریزم و ماهواره ای که دیشو روش تنظیم کردن (نصاب) ترکست بود وخود نصاب ساعت ال انم بی رو کمی چرخونده با اینکه دیشم ایکس کروزه 80 و دینام پرمیوم اچ دی 2000 هست کیفیت و قدرت کانال ها کمه ...

سلام شما میتوانید گردش ال ان بی را چرخش دهید از ساعت 6 تا 5 ببینید کجا سیگنالتان قوی تر میشود اگر دقیق عمل نکنید برخی کانالهای شما فاقد تصویر میشوند مثلا گردش ال ان بی برای هاتبرد.عرب.نایلست.یوتلست.سا یروس.تلستار 5 است ولی برای ترکیه و ایرانهای استانی 6 که شما باید گردش ال ان بی خود را مابین ان دو قرار دهید.البته جایی را که فیش وکابل بسته میشود را در نظر بگیرید وگرنه طبق فلش روی ریسیور 11 و 12 میشود.شاید تنظیم شما اندکی بهم خورده باشد.مساله پارازیت را هم فراموش نکنید.

onehellsing
05-13-2010, 17:48
خیلی خیلی متشکرم و نکته قابل توجهی که در تحقیقاتم در سایت های خارجی فهمیدم در مورد نحوه نصب و تنظیم LNB بود دوستان به نکات مهم زیر توجه کنند:
و نحوه صحیح آن
نکته بسیار مهم دیگر هم این که در موتورهای دایسک مثل premium hd 2000 اصلا و بهیچ وجه و هرگز نباید LNB را زاویه دار نصب کرد باید دقیقه 0 باشد یعنی در امتداد 12 یا 6 این نکته ای است که خیلی کمتر به ان توجه میشود و باید رعایت شود چون دینام موقع چرخش خودش دیش و LNB را زاویه دار میچرخاند

rozi_zoli
05-13-2010, 18:33
با سلام اگر ممکن است طریقه تنظیم دیش گردان در منو رسیور9696بطور کامل توضیح بدید چون تنظیمات در منو هم مشکل هست ولی توی سایت نتونستم پیدا کنم در ضمن خود دیش در منطقه خراسان جنوبی روی چه ماهوارهای باید تنظیم کرد با تشکر

a123a
05-14-2010, 14:23
با سلام اگر ممکن است طریقه تنظیم دیش گردان در منو رسیور9696بطور کامل توضیح بدید چون تنظیمات در منو هم مشکل هست ولی توی سایت نتونستم پیدا کنم در ضمن خود دیش در منطقه خراسان جنوبی روی چه ماهوارهای باید تنظیم کرد با تشکر

سلام
اگر از تنظیم بودن دیشت کاملا مطمئنی به دو روش زیر می تونی عمل کنی
این 2 مورد بعد از وارد شدن به منو نصب دستگاه در 2 قسمت آخر منو قرار دارد
1- استفاده از روش usals
در این قسمت تنها کافی است که گزینه نام برده را انتخاب و مختصات محل زندگی خود را به آن بدهید
با تعویض ماهواره دیش گردان به طور اتوماتیک جهت ها رو محاسبه کرده و دیش رو به سمت ماهواره مورد نظر می گردونه
فقط مشکل اینه که این روش بسیار وقت گیر و سخته به علت اینکه ممکنه دیش شما دقیق تنظیم نشده باشه و این روش احتیاج به آزمون و خطا داره
2- استفاده از گزینه diseqc1.2
در این روش شما باید جهت هایی رو که می خوایید به رسیور بشناسانید
به این صورت که ابتدا ماهواره مورد نظر رو انتخاب و وقتی دیش گردون به سمت ماهواره چرخید ماهواره رو save می کنید

در مورد خراسان جنوبی هم اگر در پستی که جناب مهرداد گلیایی در 2 پست بالاتر زده قسمت آخرش رو خوب بگردی می تونی ماهواره مورد نظرتو پیدا کنی

vahid reza rabi
05-22-2010, 02:34
آقا یکی پیدا بشه به من بگه چرا دیشم رو مدار قرار نمیگیره؟وقتی اکسپرس میگیرم و میرم رو جهت بهدی سمت اینتلست میام سر دیشو باید بیارم بالا ووقتی سمت هاتبرد میرم بر عکس میشه و دیشم رو مدار نیست یکی توضیح کامل بده ممنون میشم مرسی

a123a
05-22-2010, 15:04
آقا یکی پیدا بشه به من بگه چرا دیشم رو مدار قرار نمیگیره؟وقتی اکسپرس میگیرم و میرم رو جهت بهدی سمت اینتلست میام سر دیشو باید بیارم بالا ووقتی سمت هاتبرد میرم بر عکس میشه و دیشم رو مدار نیست یکی توضیح کامل بده ممنون میشم مرسی

سلام
در پست آقای مهرداد گلیایی در صفحه اول همین تاپیک مشکل شما توضیح داده شده
قسمت 7-8-9 رو مطالعه کنید

vahid reza rabi
05-23-2010, 03:03
آقا من پست آقا مهردادو خوندم و همه کارها رو درست طبق گفته انجام دادم ولی باز دیشم رو مدار ننیست تورو خدا یک خیر پیدا بشه بگه چیکار کنم

a123a
05-23-2010, 14:46
آقا من پست آقا مهردادو خوندم و همه کارها رو درست طبق گفته انجام دادم ولی باز دیشم رو مدار ننیست تورو خدا یک خیر پیدا بشه بگه چیکار کنم

سلام
شما در کدام شهر زندگی می کنید؟و آیا ساعت ال ان بی رو به درستی تنظیم کردید؟

computermn2
05-24-2010, 02:26

من احتمال میدم این دوستمون دیش را برعکس روی موتور سوار کردن.
چون بعضی دیشها مثل pace در محل اتصال با موتور دارای یک زایده هستند که باید آن را بشکنید
بعد آن را در جهت واژگون به موتور ببندید.

vahid reza rabi
05-24-2010, 14:16
آقا دیش من ایکس کروزر و موتورم پریمیوم 2000 هست ساعت ال ان بی هم تا اونجایی که مید.نم درسته و اکسپرس مبدا هم با بالا ترین کیفیت میگیرم و بعد موتور و دیشو 2سانت به سمت غرب میبرم و میرم رو جهت بعدی اگه سمت اینتلست باشه سر دیشو باید بیارم پایین اگه سمت هاتبرد باشه سر دیشو باید بیارم بالا البته سمت اینتلست سر دیشو کم جا به جا کنم کیفیت سیگنال میاد ولی سمت هاتبرد چون مسیر دور تر میشه سر دیشو خیلی باید بیارم بالا حالا نمیدونم ایرادم کجاست ت.رو خدا چیکار کنم خیلیم رفتم رو پشت بام اما نمیشه نمیدونم کجای کارم ایراد داره

a123a
05-24-2010, 14:34
آقا دیش من ایکس کروزر و موتورم پریمیوم 2000 هست ساعت ال ان بی هم تا اونجایی که مید.نم درسته و اکسپرس مبدا هم با بالا ترین کیفیت میگیرم و بعد موتور و دیشو 2سانت به سمت غرب میبرم و میرم رو جهت بعدی اگه سمت اینتلست باشه سر دیشو باید بیارم پایین اگه سمت هاتبرد باشه سر دیشو باید بیارم بالا البته سمت اینتلست سر دیشو کم جا به جا کنم کیفیت سیگنال میاد ولی سمت هاتبرد چون مسیر دور تر میشه سر دیشو خیلی باید بیارم بالا حالا نمیدونم ایرادم کجاست ت.رو خدا چیکار کنم خیلیم رفتم رو پشت بام اما نمیشه نمیدونم کجای کارم ایراد داره

دوست عزیز شما دیش رو باید 2 میلیمتر به سمت غرب حرکت دهید نه 2 سانتیمتر
فکر میکنم همین دلیل از مدارخارج شدن شما باشه
در ضمن نگفتید در کدام شهر زندگی می کنید

vahid reza rabi
05-24-2010, 16:35
دوست عزیز من تهرانم منطقه پیروزی منظورم همین 2 میلیمتر بود شرمنده ولی رو مدار نیست بازم

a123a
05-25-2010, 00:27
دوست عزیز من تهرانم منطقه پیروزی منظورم همین 2 میلیمتر بود شرمنده ولی رو مدار نیست بازم

سلام
با صحبت هایی که شما می کنید دیشتون به نظر من نباید مشکلی داشته باشه
بهتره از نصاب استفاده کنید که دسترسی کامل به دیشتون داشته باشه و دیش رو از نزدیک ببینه و مشکل رو حل کنه

vahid reza rabi
05-25-2010, 14:16
خواهشی که ازت دارم دوست عزیز اینکه شما فکر میکنی ایراد من کجاست من خودم نصابم ولی این گردون اذیت داره میکنه چیز خاصی نداره 1نکته فقط ایراد داره حالا شما کمک کنی ممنون میشم

a123a
05-25-2010, 14:35
خواهشی که ازت دارم دوست عزیز اینکه شما فکر میکنی ایراد من کجاست من خودم نصابم ولی این گردون اذیت داره میکنه چیز خاصی نداره 1نکته فقط ایراد داره حالا شما کمک کنی ممنون میشم

سلام
دوست عزیز اگر 1 روز دیگه صبر کنی کلیه آموزش ها رو قرار می دم شاید با مطالعه این آموزش ها مشکلت رفع بشه

vahid reza rabi
05-28-2010, 01:39
آقا این ئطلب آموزش کامل دیش گردان که گذاشتی من دانلود کردم ووقتی میخوام از زیپ درش بیارم پسوورد میخواد پسووردش چی]؟ممنون

alireza ilat
05-28-2010, 06:22
باسلامن نصابی اوردم که نگدارنده بین دیش وموتور برد وخبری ازش ندارم همون قسمتی که سفید رنگه وپیچ زرد ودوتا پیچ شده به خرطومی جدا گیرم نیومده اندازه اش میدین بهم دیشم 90 یورواستار ویا چه شکلی میتونم به هم وصل کنم چون موتور دوباره گرفتم متوجه شدم که اون قسمت نداره و باید جدا با دیش خریده بشه با تشکر

vahid reza rabi
05-28-2010, 14:17
داداش من زمانی که شما میگی اکسپرس بگیریم باید درجه موتور همون صفر باشه یا با کمک همون دکمه های زیر موتور اکسپرس گرفته بشه؟ممنون میشم جواب بدی

a123a
05-28-2010, 16:26
داداش من زمانی که شما میگی اکسپرس بگیریم باید درجه موتور همون صفر باشه یا با کمک همون دکمه های زیر موتور اکسپرس گرفته بشه؟ممنون میشم جواب بدی

سلام
اگر منظور شما نشانگر رو موتور است اون باید حتمارو 0 تنظیم بشه
در مجموعه ای که براتون گذاشتم
یک موجموعه به نام Disegc -ahura- وجود داره به اون مراجعه کن
شما از روی قسمت طول و عرض جغرافیایی موجود بر روی موتورتون باید ماهواره مبدا (اکسپرس)(Longitude و Latitude)رو دریافت کنید

a123a
05-28-2010, 16:31
باسلامن نصابی اوردم که نگدارنده بین دیش وموتور برد وخبری ازش ندارم همون قسمتی که سفید رنگه وپیچ زرد ودوتا پیچ شده به خرطومی جدا گیرم نیومده اندازه اش میدین بهم دیشم 90 یورواستار ویا چه شکلی میتونم به هم وصل کنم چون موتور دوباره گرفتم متوجه شدم که اون قسمت نداره و باید جدا با دیش خریده بشه با تشکر

سلام
دوست عزیز قسمتی رو که نداری رو باید تهیه کنی این که کاملا مشخصه
برای سر هم کردن دیش هم ، هم در صفحه اول همین تاپیک و هم به این قسمت برو آموزش ها موجوده

alireza ilat
05-30-2010, 17:30
میدونم که باید اون قسمتش تهیه کنم متاسفانه کسی دیش گردون نداره منم اندازه اش ندارم که برم درست کنم گفتم شما راهنمایم کنید تا درست کنم اون قسمتی که نداره !؟

mahmoodish
06-04-2010, 15:38
باسلام
ضمن عرض خسته نباشید به همه دوستان برای پست های خوبشون
همه دوستان تا مرحله اخر نصب دیش رو توضیح دادن اما متاسفانه هیچ کدوم از تنظیمات منوی رسیور صحبتی نکردن.من میشه گفت بدون مشکل دیش xcruiser و موتور دیسکاوری رو نصب کردم و ماهواره اکسپرس 53 درجه رو گرفتم اما از تنظیمات منو سر در نمیارم.لطفا دوستان اموزش تنظیمات منو رو اگر امکان داره دکمه به دکمه اموزش بدن.دریم7020 ایمیج جیمینی 4.5
??..........menu/setup/service searching
با تشکر

a123a
06-05-2010, 00:23
باسلام
ضمن عرض خسته نباشید به همه دوستان برای پست های خوبشون
همه دوستان تا مرحله اخر نصب دیش رو توضیح دادن اما متاسفانه هیچ کدوم از تنظیمات منوی رسیور صحبتی نکردن.من میشه گفت بدون مشکل دیش xcruiser و موتور دیسکاوری رو نصب کردم و ماهواره اکسپرس 53 درجه رو گرفتم اما از تنظیمات منو سر در نمیارم.لطفا دوستان اموزش تنظیمات منو رو اگر امکان داره دکمه به دکمه اموزش بدن.دریم7020 ایمیج جیمینی 4.5
??..........menu/setup/service searching
با تشکر

سلام
به این قسمت مراجعه کنید

vahid bhr
07-18-2010, 20:23
من يك رسيورمدل هايويون9696دارم مشكل من اينه كه روي فركانس عمودي موتور ديش گردان رانمي چرخاند چكار كنم.

a123a
07-19-2010, 12:28
من يك رسيورمدل هايويون9696دارم مشكل من اينه كه روي فركانس عمودي موتور ديش گردان رانمي چرخاند چكار كنم.

سلام
دوست عزیز سوال های بنده رو جواب بده تا بهتر بتونم راهنماییت کنم
1- از سالم بودن ال ان بی اطمینان داری؟
2- از چه روشی برای گرفتن گردش دیش استفاده می کنید؟usals یا diseqc 1.2
3- از ابتدا نصب این مشکل رو داشتید؟
4- آخرین پیج رو کی به دستگاه انتقال دادید؟
5- از سلامت موتور خود اطمینان دارید>؟

indianman
07-26-2010, 14:04
سلام دوستان

من یک رسیور iclass و دیش گردان دارم. نمیدانم چی شده که یک دفعه تمام لیست کانالهام پاک شده. در حالی که قبلا تعداد زیادی کانال داشتم و از تنظیم دیش مطمئن هستم. حالا نمیدونم که در منو باید چطور search کنم. راستش فقط روی nilsat و hotbird سیگنال دارم. و وقتی روی arabsat میرم هیچ اتفاقی نمیوفته. میشه لطفا راهنمائی بفرمائید.

با تشکر

asalii
09-03-2010, 04:29
اول سلام ميكنم به شما كه اطلاعات مفيد ميزارين
يه سوال هم داشتم -- من يه ديش گردان ديسكاوري خريدم هنوز هم نتونستم درست تنظيمش كنم . من تو اطراف شيراز زندگي ميكنم . مختصات شيراز رو هم دارم . ممنون ميشم اگه من رو راهنمايي كنين . در ضمن روي ديش گردون من فقط Latitude نوشته و من همون كاري رو كه گفته بودين انجام دادم ولي باز هم درست جواب نداد . رسيور من x95هست . و ميخاستم بدونم رسيورم نياز به برنامه داره يا نه به خاطر اينكه خيلي از ستلايت هايي كه تويه دفترچه راهنماي ديش گردون نوشته داخل رسيور و جود نداره . در ضمن ميخاستم در باره قيمت ديشهاي افست 90 و 60 و 35 هم بهتون بگم كه تويه شهرمون چه قيمتيه شايد نياز داشته باشين 90 : 32000
60 :19000 و 35 هم 17000 هست .
نميشه ديش رو روي يه فركانس خاص قرار بديم كه تنظيم بشه نيازي به اينها نباشه . منتظر جوابتون هستم
ممنون

قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . (قط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند . )

يه سوال هم داشتم -- من يه ديش گردان ديسكاوري خريدم هنوز هم نتونستم درست تنظيمش كنم . من تو اطراف شيراز زندگي ميكنم . مختصات شيراز رو هم دارم . ممنون ميشم اگه من رو راهنمايي كنين . در ضمن روي ديش گردون من فقط Latitude نوشته و من همون كاري رو كه گفته بودين انجام دادم ولي باز هم درست جواب نداد . رسيور من x95هست . و ميخاستم بدونم رسيورم نياز به برنامه داره يا نه به خاطر اينكه خيلي از ستلايت هايي كه تويه دفترچه راهنماي ديش گردون نوشته داخل رسيور و جود نداره . در ضمن ميخاستم در باره قيمت ديشهاي افست 90 و 60 و 35 هم بهتون بگم كه تويه شهرمون چه قيمتيه شايد نياز داشته باشين 90 : 32000
نميشه ديش رو روي يه فركانس خاص قرار بديم كه تنظيم بشه نيازي به اينها نباشه . منتظر جوابتون هستم
ممنون

ببخشيد چرا عكس واستون ميزارم نشون نميده . همچنين عكسهايه خودتون

ببخشيد نميشه شمارتون رو بزارين كه تماس بگيرم بعد راهنماييم كنين ممنون

اول سلام ميكتم به شما كه اطلاعات مفيد ميزارين

يه سوال هم داشتم -- من يه ديش گردان ديسكاوري خريدم هنوز هم نتونستم درست تنظيمش كنم . من تو اطراف شيراز زندگي ميكنم . مختصات شيراز رو هم دارم . ممنون ميشم اگه من رو راهنمايي كنين . در ضمن روي ديش گردون من فقط Latitude نوشته و من همون كاري رو كه گفته بودين انجام دادم وليباز هم درست جواب نداد . رسيور من x95هست . و ميخاستم بدونم رسيورم نياز به برنامه داره يا نه به خاطر اينكه خيلي از ستلايت هايي كه تويه دفترچه راهنماي ديش گردون نوشته داخل رسيور و جود نداره . در ضمن ميخاستم در باره قيمت ديشهاي افست 90 و 60 و 35 هم بهتون بگم كه تويه شهرمون چه قيمتيه شايد نياز داشته باشين 90 : 32000

ممنون چندتا عكس از ديشم ميزارم .

a123a
09-03-2010, 10:58
ممنون

ببخشيد چرا عكس واستون ميزارم نشون نميده . همچنين عكسهايه خودتون

ببخشيد نميشه شمارتون رو بزارين كه تماس بگيرم بعد راهنماييم كنين ممنون

ممنون چندتا عكس از ديشم ميزارم .

سلام
به این قسمت
رسیور رو با آخرین پیج آپگرید کنید
از تراز بودن میله نگاه دارنده دیش اطمینان حاصل کنید
البته با توجه به عکس هایی که گذاشتید بعید می دونم تراز باشه
شمابا دیش گردونتون در منطقه ای که هستید ماهواره هایی رو می تونید دریافت کنید که در آنجا بیم داشته باشه
پس خیلی به اسم ماهواره ها در دفترچهتوجه نکنید

ali-timat
09-03-2010, 11:18
موتو ر های دیش گردون بسته به نوع مدلش چند نوع تنظیم درجه ای دارن ..شما هر دو قسمتو Latitude بزار و از نزدیکترین جهت به عرض جغرافیایی منطقه شروع به تنظیم کن

majid2009
09-13-2010, 23:01
سلام :

یک سئوال داشتم از اساتید خواهش میکنم راهنمائی کنید .

بهترین روش برای بستن دیشهای گردان دایسک کدام است ؟

1 - چرخاندن درجه موتور قبل از بستن دیش روی آن به اندازه 1.6 درجه به سمت شرق (چپ) و سپس بستن دیش روی موتور و دقیقا به موازات موتور و سپس تنظیم روی ماهواره اکسپرس (53 درجه شرقی )

2 - بستن دیش روی موتور به موازات موتور و بستن موتور روی پایه و تنظیم دیش و موتور روی ماهواره اکسپرس و سپس چرخاندن کامل موتور و دیش به اندازه 1.6 درجه (2 میلیمتر ) به سمت شرق (چپ)

با تشکر

majid2009
09-13-2010, 23:37
یک سوال دیگه :
با توجه به توجه: قبل از شروع کار بایستی مختصات طول و عرض جغرافیایی(longitude و
latitude) شهر خود را تهیه کنید. به عنوان نمونه طول و عرض
جغرافیایی تهران به ترتیب 51.424 و 35.672 و برای اصفهان به ترتیب 51.152 و
32.704 و برای بندرعباس به ترتیب 55.483 و 27.467

مراحل نصب:
1- ابتدا با استفاده از ابزار بنایی نظیر شاقول و تراز پایه دیش (لوله) را بصورت کاملا" عمود بر زمین محکم نمایید و توجه داشته باشید
2- در این مرحله موتور را با استفاده از بست های موجود روی پایه نصب کنید.( فعلا" جهت تنظیمات بعدی نیازی به محکم کردن بست ها نیست،
پیچها را به قدری محکم کنید تا موتور به پایین سر نخورد).
3- اکنون نشانگر موجود بر روی موتور را با حرکت دادن موتور پیرامون محور مربوطه بر روی عدد 0 فیکس نمایید و سپس پیچهای
مربوط به latitude ( عرض جغرافیایی منطقه) را با استفاده از مختصات منطقه که قبلا" تهیه کرده اید ،تنظیم و
محکم نمایید.

4- در این مرحله دیش را بر روی موتور نصب نمایید.(توجه داشته باشید که خط موجود در روی بست دیش و بازوی نگهدارنده دیش در
امتداد هم قرار گیرند).
5- حال در روی موتور، در قسمت longitude ( طول جغرافیایی) پیچ مربوطه را روی مختصاتی که قبلا" تهیه کرده اید تنظیم و محکم نمایید.

6- اکنون بایستی جهت رفرانس نزدیکترین ماهواره به longitude را رصد نمایید.(توصیه میشود که برای اینکار از ماهواره express am 2
واقع در 53درجه شرقی استفاده کنید، بدین صورت که با توجه به longitude موقعیتهای مختلف و برای سهولت در تنظیمات مربوطه،
با رصد نزدیکترین ماهواره قابل دریافت به مقدار longitude ومنظور کردن مقدار اختلاف (درجه) نسبت به آن تنظیمات را پی بگیرید).

7- اکنون پس از دریافت نزدیکترین ماهواره، پیچهای مانت مربوط به دیش را محکم نمایید.
8- در این مرحله موتور را 2 میلیمتر به سمت چپ (غرب) بچرخانید و پیچهای تنظیم را محکم کنید.
9- حال کار نصب دیش به اتمام رسیده و بایستی ادامه کار را با تنظیم قسمتهای مربوطه در رسیور پی بگیرید.

اگر پشت دیش ایستاده باشیم سمت چپ می شود شرق
و اگر روبروی دیش ایستاده باشیم سمت چپ می شود غرب

با توجه به این موضوع و اگر پشت دیش ایستاده باشیم بعد از تنظیم روی ماهواره اکسپرس باید دیش و موتور را روی پایه 2 میلیمتر به سمت شرق بچرخانیم یا به سمت غرب ؟؟

a123a
09-18-2010, 01:43
یک سوال دیگه :
با توجه به

اگر پشت دیش ایستاده باشیم سمت چپ می شود شرق
و اگر روبروی دیش ایستاده باشیم سمت چپ می شود غرب

با توجه به این موضوع و اگر پشت دیش ایستاده باشیم بعد از تنظیم روی ماهواره اکسپرس باید دیش و موتور را روی پایه 2 میلیمتر به سمت شرق بچرخانیم یا به سمت غرب ؟؟

سلام
به پست 34 مراجعه کنید

majid2009
09-18-2010, 21:43
دوست عزیزم جناب a123a :

با تشکر از شما و توجهتون

با این اوصاف بعد از تنظیم دیش روی اکسپرس باید دیش و موتور را 1.6 درجه ( 2 میلیمتر ) به سمت غرب (راست ) روی پایه بچرخانیم .

a123a
09-18-2010, 23:32
دوست عزیزم جناب a123a :

با تشکر از شما و توجهتون

با این اوصاف بعد از تنظیم دیش روی اکسپرس باید دیش و موتور را 1.6 درجه ( 2 میلیمتر ) به سمت غرب (راست ) روی پایه بچرخانیم .

سلام
بله دوست عزیز
بعد از حرکت با دکمه های روی موتور دیش رو بر روی اکسپرس باز تنظیم کنید
بقیه موارد هم که در مقالات موجوده

mohsen65
09-20-2010, 01:59
سلام.یه دیش گردان دارم.اولش میگم که من سردرنمیارم که ازکدوم مدلشه ولی شکلش لوله ای نیست.من 12 تا مسیر دارم.ولی نمیخوام به نصاب بگم بیاد میدونم سخته ولی به من آموزش میدید.تا من بتونم به صورت دستی مسیر اضافه کنم.برای نصب باید بریم به تنظیمات موقعیت دهنده.فقط اینو میدونم.رسیورم استرانگ 4622xii باتوجه به منوش توضیح بدین.اگه زحمتی نیست. راستی استان گیلان هستم

edres_osman
09-21-2010, 13:00
سلام من یه سایت کاملی می خواهم که طول وعرض شهرهای ایران برای تنظیم دیش گردان راداشته باشه باتشکر

a123a
09-21-2010, 23:36
سلام.یه دیش گردان دارم.اولش میگم که من سردرنمیارم که ازکدوم مدلشه ولی شکلش لوله ای نیست.من 12 تا مسیر دارم.ولی نمیخوام به نصاب بگم بیاد میدونم سخته ولی به من آموزش میدید.تا من بتونم به صورت دستی مسیر اضافه کنم.برای نصب باید بریم به تنظیمات موقعیت دهنده.فقط اینو میدونم.رسیورم استرانگ 4622xii باتوجه به منوش توضیح بدین.اگه زحمتی نیست. راستی استان گیلان هستم

سلام
دوست عزیز از جک استفاده میکنید یا از موتور های دایسک؟

در تنظیمات رسیور خود اگر از گزینه usals استفاده میکنید فقط کافی است طول و عرض جغرافیایی رو در تنظیمات رسیور برای ماهواره مورد نظرتون انجام بدید در این مورد دیش به طور خودکار به سمت ماهواره مورد نظر حرکت میکنه
اگر در تنظیمات رسیور از گرینه diseqc 1.2 استفاده کردید باید به صورت دستی با رسیور یا با دکمه های روی موتور دیش رو به سمت ماهواره مورد نظر حرکت بدید تا ماهواره مورد نظر رو دریافت کنید

a123a
09-21-2010, 23:37
سلام من یه سایت کاملی می خواهم که طول وعرض شهرهای ایران برای تنظیم دیش گردان راداشته باشه باتشکر

سلام
اینجاقط کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند لینکها را مشاهده کنند .

شهلا
10-21-2010, 01:08
با سلام - سوزن های ورودی و خروجی موتور دیش گردان ایراد داشت که بعد از تعمیر مجدداً نصب شده ولی کانالها رانمی دهد - برق رد نی شود ولیکت تصویر نمی دهد و هیچ کانالی را برنمی گرداند علت چیست

a123a
10-21-2010, 01:46
با سلام - سوزن های ورودی و خروجی موتور دیش گردان ایراد داشت که بعد از تعمیر مجدداً نصب شده ولی کانالها رانمی دهد - برق رد نی شود ولیکت تصویر نمی دهد و هیچ کانالی را برنمی گرداند علت چیست

سلام
آخر پست شما رو بنده دقیقا متوجه نشدم
بالاخره تعمیر شده یا خیر؟
سوالتون رو واضح تر مطرح کنید